Maandmenu

Maandag 27/11

Seldersoep 
Kalkoencordon bleu – Bloemkool in kaassaus – Aardappelen

Dinsdag 28/11

Preisoep
Gebraad maître d ’hotel- Erwtjes en worteltjes – Aardappelen

Donderdag 30/11

Tomaatpompoensoep
Vol au vent – Rijst met fijne groentjes

Vrijdag 01/12

Cressonsoep 

Spaghetti bolognaise – Geraspte kaas 

Maandag 04/12

Preisoep (G/M/S)
Kippenballetjes met Madeirasaus Champignons – Puree

Dinsdag 05/12

Seldersoep 
Herdersgebraad met mosterdsaus Prinsessenboontjes Aardappelen

Donderdag 07/12

Tomatensoep 
Vlaamse stoverij – Aardappelen – Rauwkost

Vrijdag 08/12

Tomatensoep 
Vlaamse stoverij – Aardappelen – Rauwkost

Maandag 11/12

Kippecrèmesoep 
Breydelhamburger – Erwtjes  – Aardappelen

Dinsdag 12/12

Aspergesoep
Gyros – Provençaalse groenten – Rijst

Donderdag 14/12

Florentijnse soep
Macaroni Kaas en ham

Vrijdag 15/12

Tomatensoep 
Kalkoen cordon bleu – Witte kool in bechamelsaus – Aardappelen

Maandag 18/12

Tomaatgroentesoep 
Omelet met spinaziepuree

Dinsdag 19/12

Kervelsoep 
Worst – Appelmoes – Aardappelen

Donderdag 21/12

Toscaanse tomatenroomsoep
Gevogelte roulade Veenbessensaus – Erwtjes en worteltjes – Aardappelen

Vrijdag 22/12

Aspergesoep
Gyros – Provençaalse groenten – Rijst